SOSTENIBILITAT

Diversitat, interculturalitat i tolerància

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Desembre, 2009


Un any més, l’Obra Social “la Caixa” convida els nens d’entre 6 i 12 anys a viure les vacances de Nadal amb gent gran voluntària. Més de 155 CiberCaixa dels centres de gent gran de l’Obra Social “la Caixa” repartits per tot l’Estat obren durant les vacances escolars d’hivern per organitzar uns tallers intergeneracionals on grans i petits aprenen i juguen de manera solidària. Aquest any 2.903 infants i 1.207 voluntaris participen en aquestes activitats.

Aquests tallers estan estructurats en activitats manuals i virtuals, que han de dur a terme infants i gent gran tots junts , amb l’objectiu de transmetre als participants coneixements, valors i hàbits relacionats amb la diversitat i la interculturalitat d’una manera lúdica i didàctica.

També, es vol impulsar la participació social a partir de les tecnologies de la informació i la comunicació i fomentar el respecte i la tolerància. Un dels objectius d’aquestes activitats que es realitzen als CiberCaixa és que a través de l’entorn informàtic es treballi al voltant d’un tema relacionat amb la solidaritat, enguany, s’ha triat la interculturalitat en la qual se centraran les diferents activitats

Des de l’Obra Social ”la Caixa” s’han creat eines informàtiques per desenvolupar aquestes activitats, com una pàgina web sobre la iniciativa amb jocs i informació per a nens amb edats entre els 6 i els 12 anys.

Accepto les condicions d'ús.