INNOVACIÓ

2.0

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

26 Febrer, 2010


Web 2.0 és un concepte introduït per Tim O’Reilly a l’any 2005 i pel qual no existeix una definició única i homogènia, però que està provocant una revolució en els continguts de la xarxa i en la forma de gestionar-los.

“la Caixa” continua la seva aposta per la innovació amb la recerca i creació de noves propostes per cercar la interacció amb els seus clients.

Al maig del 2008, “la Caixa” va crear el seu propi canal a YouTube, on es poden trobar més de 350 vídeos sobre l’entitat. En el canal YouTube de “la Caixa” hi ha vídeos sobre productes i serveis financers com CaixaProtect (una garantia gratuïta per a totes les targetes de “la Caixa” que protegeix als clients davant operacions fraudulentes) o Premi@ (un servei exclusiu de “la Caixa” que permet als comerços crear el seu propi programa de fidelització a través del datàfon de “la Caixa”). També hi ha vídeos de formació financera, del programa per a joves LKXA, sobre serveis mòbils, serveis de CaixaEmpresa i de l’Obra Social.

Actualment, la plataforma YouTube s’ha convertit en un referent audiovisual d’Internet. Segons dades d’aquest portal, els vídeos de “la Caixa” han tingut més de 450.000 reproduccions. Aquest format audiovisual ajuda a explicar les avantatges dels serveis i productes de “la Caixa”, i li permet dirigir-se a una audiència global.

“la Caixa” també disposa d’una de les millors plataformes d’aprenentatge virtual pels seus empleats. Aquesta plataforma destaca per la innovació continua, i per incorporar les darreres novetats i tendències d’Internet. Virt@ula 2.0 es basa en les funcionalitats d’Internet i pretén fomentar que els propis empleats es converteixin en professors per als seus companys en aquells temes que millor dominen. Per aquest motiu, s’han incorporat els recursos de la Web 2.0 com blocs, fòrums, wikis, plataformes de vídeos i espais on realitzar sessions de formació en directe.

Accepto les condicions d'ús.