INNOVACIÓ

Transferències de mòbil a mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

04 Febrer, 2010


Ja és possible realitzar transferències de mòbil a mòbil només coneixent el nom del destinatari i el seu número de mòbil, sense necessitat de conèixer el número de compte.

L’emissor de la transferència accedeix a la aplicació, denominada Transfi, mitjançant una icona que s’instal·la al menú inicial del mòbil i que es pot descarregar gratuïtament des del portal mòbil de “la Caixa”. Al fer un clic sobre la icona, el telèfon sol·licitarà a l’usuari la seva contrasenya d’accés a Línia Oberta (el servei on line de l’entitat per a web mòbil) i, a continuació, demanarà les dades de la transferència: l’import, el nom del beneficiari i el seu número de mòbil.

Una vegada introduïts, el sistema demanarà la confirmació de les dades i l’aprovació definitiva de l’operació. A més, el client pot sol·licitar l’enviament d’un SMS al destinatari de la transferència per informar-li de l’operació.

Transfi pot utilitzar-se des de qualsevol model de mòbil que permeti connexió a Internet, i l’emissor i el receptor de la transferència han de ser clients de “la Caixa”.

Les transferències són l’operativa financera més freqüent entre particulars a Espanya. Cada dia, “la Caixa” gestiona 123.333 transferències dels seus clients.

Accepto les condicions d'ús.