SOSTENIBILITAT

Comença la gira “LKXA et presenta a Pereza en concert”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Juny, 2010


El grup de rock Pereza ha estat elegit per LKXA, la marca jove de “la Caixa”, per protagonitzar la seva gira 2010. Està previst que se celebrin més de 40 concerts entre juny i desembre, per tot el territori espanyol. Els clients de LKXA gaudiran d’un descompte d’un 20% en les 500 primeres entrades que es venguin en cada concert. A més, podran conèixer personalment a Rubén i Leiva en algun dels 15 “Meet&Greet” que hi ha previst celebrar.

Aquest és el quart any consecutiu que LKXA patrocina una gira musical. Fa quatre anys, va reunir en un mateix escenari a Coti, La Oreja de Van Gogh i Dover. Els dos anys següents va acompanyar a El Canto del Loco per tota la geografia espanyola. I en 2010 ha apostat per un dels referents del rock espanyol del moment.

ServiCaixa, líder del mercat espanyol de venda d’entrades per a espectacles, vendrà en exclusiva les entrades per als concerts de la gira a través dels seus diferents canals: caixers automàtics, Internet (www.servicaixa.com) o telèfon mòbil. En total, es posaran a la venda més de 170.000 entrades.

Accepto les condicions d'ús.