INNOVACIÓ

El mòbil, també per pagar la matrícula del curs

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Octubre, 2010


La tornada a les aules universitàries porta novetats tecnològiques. ”la Caixa” ha posat en marxa, per primera vegada per a aquest curs 2010/2011, el servei de pagament de matrícules a través del mòbil.

D’aquesta manera, els usuaris podran abonar el cost de la seva matrícula de forma immediata i sense haver de desplaçar-se a cap oficina.

El nou servei de ”la Caixa” ja està implementat per a totes les Universitat espanyoles, inclosos centres públics i privats. Accepta matrícules de qualsevol curs i especialitat.

L’únic que els usuaris necessiten per a pagar la seva matrícula des del mòbil és ser titulars d’un compte de ”la Caixa” i disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a Internet (un servei que, actualment, faciliten la gran majoria de terminals del mercat).

Per tal que l’operació sigui encara més ràpida, ”la Caixa” ha posat a disposició dels usuaris una icona d’accés directe al servei de “Pagament de matrícules”, que pot descarregar-se gratuïtament des de la botiga d’aplicacions mòbils de ”la Caixa”, CaixaMòbil Store.

pagament matrícula mòbil
Accepto les condicions d'ús.