SOSTENIBILITAT

Dipòsits per a projectes solidaris

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

12 Novembre, 2010


”la Caixa” té, a disposició dels clients, una sèrie de dipòsits on es pot col·laborar directament en diferents projectes internacionals d’organitzacions no governamentals com Unicef, Metges Sense Fronteres, Creu Roja, Intermón Oxfam i Càritas. La rendibilitat que s’obtingui en aquest dipòsit solidari serà donada al projecte solidari que el client triï. Per un altre costat, l’Àrea de Cooperació Internacional de l’Obra Social de “la Caixa” participa en el Dipòsit Estrella Solidari fent el seguiment de les iniciatives de les ONG escollides.

Un dels projectes en el qual es pot col·laborar es desenvolupa al Níger on la Creu Roja treballa per millorar la capacitat d’atenció i tractament de la malnutrició infantil dels centres de salut integral de les regions de Tahoua i Maradi.

El programa d’Unicef dóna suport a l’escolarització de 4.000 nenes i nens als camps de refugiats del Sud Sudan, i el projecte Intermón Oxfam al Txad vol contribuir a la millora de la seguretat alimentària de la població que arriba des de Darfur i també des de les poblacions locals. L’ajuda de Metges Sense Fronteres s’estén per Bihar, una de les regions més pobres de l’Índia, en un projecte de lluita contra la desnutrició infantil aguda severa. Així mateix, l’organització de Càritas Espanyola, que treballa des del 1994 a Burundi, ajuda en necessitats bàsiques de la població, com abastir d’aigua potable, proveir serveis sanitaris i vetllar per la seguretat alimentària.

El compromís social de ”la Caixa”, que és un dels seus valor diferencials, es reflexa tant en l’actuació de l’Obra Social com en la seva activitat financera i constitueix un dels eixos de referència per l’entitat i és clau en el model de gestió.

Accepto les condicions d'ús.