INNOVACIÓ

Gran èxit del BDigital Apps

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Novembre, 2010


Les aplicacions mòbils o també conegudes com apps o aplis s’estan convertint en un element imprescindible per moltes persones, que troben en aquesta tecnologia, una eina que facilita la seva vida diària, com és comprar una entrada pel cinema seleccionant el seient i sense necessitat d’imprimir la localitat, agafar un taxi amb dos clics…

Més de 700 professionals van assistir al primer congrés a Espanya especialitzat en aplicacions per a mòbils, que es va celebrar al CosmoCaixa i que va organitzar Barcelona Digital Centre Tecnològic. Aquesta primera edició del BDigital Apps anava dirigida principalment a desenvolupadors i empreses creadores i usuàries. Segons les dades que va presentar la consultora Research2Guidance, les apps generaran durant aquest any, a Espanya, 236 milions d’euros i tindrà 13 milions d’usuaris potencials. ”la Caixa”, líder en banca mòbil al sector financer, va presentar les darreres novetats en aplicacions mòbils i serveis financers.

Entre els diversos ponents que es van aplegar estava el japonès Kei Shimada, fundador de l’empresa Infinita, i que va comentar que al seu país, on hi ha 110 milions de mòbils, fa més de deu anys que han implantat Internet mòbil en la seva vida quotidiana i que aquesta és una de les raons del lideratge mundial en serveis mòbils.

Al BDigital Apps s’han donat a conèixer les principals tendències del futur i les novetats en aplicacions que estan disponibles a les diferents plataformes mòbils com l’App Store, Android Market o el Marketplace de Microsoft.

Accepto les condicions d'ús.