INNOVACIÓ

“la Caixa” llança la seva primera aplicació financera per Windows Phone 7

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

09 Novembre, 2010


Microsoft ha presentat recentment Windows Phone 7, el nou sistema operatiu mòbil, disponible a Europa, Àsia i Estats Units. La seva gran novetat és el disseny, amb una pantalla composta per mosaics dinàmics que s’actualitzen automàticament quan existeixen canvis. “la Caixa”, com entitat líder en banca mòbil, ja té la seva aplicació per WP7.

La nova “app” per WP7 proporciona més facilitat als usuaris per a l’execució dels serveis financers. Una de les principals característiques de l’aplicació, és la nova experiència en navegació horitzontal, que s’ha dissenyat seguint el llibre d’estil de Windows Phone 7.

L’aplicació ofereix una àmplia varietat de serveis financers, com la consulta de saldo, moviments de comptes i transferències, entre d’altres opcions. De la mateixa manera, ofereix en temps real informació de la situació dels mercats borsaris i la realització d’operacions (compra/venda de valors, participacions en OPV, etc.)

“la Caixa” també ha inclòs en l’aplicació dos serveis desenvolupats per l’entitat per l’entorn mòbil. El primer és la consulta de la cartellera d’espectacles i la compra d’entrades gestionada per ServiCaixa; el segon, el localitzador d’oficines, on la recerca permet veure al mapa l’adreça exacta sol·licitada. Igualment, la nova aplicació permet accions útils com recàrrega de saldo o pagament de matrícules de centres d’estudis. Com la resta d’aplicacions mòbils de l’entitat l’”app” per WP7 és gratuïta i està a disposició dels seus clients en el Marketplace de Microsoft i a la botiga d’aplicacions de l’entitat, CaixaMòbil Store.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari