INNOVACIÓ

Smartphone

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

17 Gener, 2011


Sens dubte, és un dels termes tecnològics de moda. El nom de “telèfons intel·ligents” o “smartphones” s’aplica a aquells telefòns mòbils que, a més de permetre trucades i missatges SMS, ofereixen serveis addicionals. Algunes de les funcions més conegudes són l’enviament i recepció de correus electrònics, la connexió a Internet mòbil i la descàrrega d’aplicacions, però el fenomen “smartphone” es troba en plena eclosió i la gamma de possibilitats creix dia a dia.

Smartphone

L’èxit d’aquests terminals va molt lligat a l’actual auge de l’ús de serveis financers a través del mòbil. La velocitat en la connexió a Internet i els avanços en desenvolupament d’aplicacions i usabilitat han fet del mòbil un nou canal d’operacions per a particulars i empreses. De fet, ”la Caixa” ja compta amb 600.000 clients de banca mòbil, dels quals la gran majoria són també usuaris de “smartphones”. Concretament, el 45% es connecta des de l’iPhone. Una important característica d’aquests mòbils és que disposen del seu propi sistema operatiu: iPhone, Android, Symbian, BlackBerry

”la Caixa” disposa d’aplicacions i descàrregues per a tots ells (inclòs Windows Phone 7, el darrer a arribar), que es poden obtenir gratuïtament en la CaixaMòbil Store, la tenda d’aplicacions de l’entitat.

Accepto les condicions d'ús.