ECONOMIA

Nova edició del Premi EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

17 Febrer, 2011


”la Caixa” i ENISA han convocat la cinquena edició del Premi EmprenedorXXI, del qual es durà a terme la fase autonòmica entre febrer i maig. El Premi EXXI va néixer en 2007 amb la vocació de fomentar el desenvolupament de noves empreses innovadores i identificar a aquelles que tenen un major potencial de creixement en cada regió. En l’edició anterior van participar més de 370 empreses, pertanyents principalment als sectors de les tecnologies de la informació i telecomunicacions, ciències de la vida, medi ambient i industrial.

El Premi consta aquest any de dues categories: emprensXXI, dirigida a empreses de 0 a 2 anys, i creixesXXI, per a empreses que portin entre 2 i 7 anys constituïdes. La categoria emprensXXI, que només consta de fase autonòmica, premiarà als 17 vencedors amb una aportació econòmica de 5.000€ i una beca per participar en el curs Ignite Fast Tracking Innovation de la Universidad de Cambridge.

D’altra banda, els guanyadors autonòmics de la categoria creixesXXI seran premiats amb el programa Executive Growth Program, programa de formació per a empreses en creixement dissenyat per ESADE i IESE, i un pont d’innovació tecnològic a Silicon Valley.

La fase final del Premi se celebrarà el juny a Barcelona, on les empreses competiran per guanyar 100.000 euros, el premi per a emprenedors amb major dotació econòmica a Espanya.

Pots seguir el Premi EXXI a través d’Internet en el: Twitter, Flickr, YouTube i SlideShare.

Premi EmprenedorXXI

Marcelino Armenter, director general adjunt executiu de ”la Caixa”; Enrique Gómez, conseller delegat d’ENISA; i guanyadors d’edicions anteriors del Premi EmprenedorXXI.

Accepto les condicions d'ús.