INNOVACIÓ

Nova aplicació de ”la Caixa” als televisors Smart TV de Samsung

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Febrer, 2012


Els clients de ”la Caixa” que tinguin un televisor, un dispositiu Blu-ray o un home cinema de Samsung amb tecnologia Smart TV, podran accedir amb el comandament a distància del televisor a la nova aplicació de ”la Caixa” i…
  • Consultar informació sobre els comptes que tenen a ”la Caixa”.
  • Consultar el saldo i els últims moviments que han fet.
  • Buscar i localitzar informació sobre oficines de ”la Caixa”.
  • Veure ofertes comercials.
  • Llegir les últimes notícies sobre ”la Caixa”.
I, tot això, asseguts al sofà de casa i amb totes les garanties de seguretat que ofereix Línia Oberta.
D’aquesta manera, ”la Caixa” afegeix un nou canal operatiu per a Línia Oberta, la plataforma de banca on-line, a la qual actualment es pot accedir des d’ordinadors, telèfons mòbils i tauletes gràfiques.
Es tracta de l’anunci del llançament de la primera aplicació bancària a Espanya per a Smart TV.
Què és un Smart TV?
El sobrenom Smart TV prové de la terminologia que s’aplica als anomenats mòbils intel·ligents (smartphones), actualment molt difosa. Ara, com aquests mòbils, els televisors avançats ja tenen connexió a internet i la possibilitat d’accedir a una multitud de continguts, aplicacions i utilitats.
Les aplicacions més útils i fàcils de fer servir són les que tindran més èxit entre els usuaris. Per exemple, es pot consultar la previsió del temps en qualsevol lloc del món o llegir les últimes notícies.
Una altra mena d’aplicacions que es preveu que poden fer servir molt els usuaris són les de les xarxes socials, principalment Facebook i Twitter. Per exemple, en el moment en què els usuaris estiguin mirant una pel•lícula o la seva sèrie preferida, la podran comentar en directe amb els amics de Facebook o els seguidors de Twitter. S’obre la porta a una nova manera de mirar la televisió de forma activa.
Accepto les condicions d'ús.