INNOVACIÓ

Acord de l’Obra Social de ”la Caixa”, GAVI Alliance i l’Atlético de Madrid per impulsar la vacunació infantil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

13 Abril, 2012


L’Obra Social de “la Caixa”, la Fundació de l’Atlético de Madrid i GAVI Alliance han firmat avui un acord per unir esforços per impulsar la vacunació infantil en països de baixa renda, mitjançant l’adhesió del club a l’Aliança Empresarial per la Vacunació Infantil, liderada per “la Caixa”.

Des de 2008, “la Caixa” promou l’Aliança Empresarial per la Vacunació Infantil (AEVI), una iniciativa de responsabilitat social corporativa pionera a Europa, destinada a facilitar a les empreses espanyoles la possibilitat de col·laborar en aquest projecte solidari, garantint que les seves aportacions es destinen íntegrament a la vacunació de nens. El seu objectiu és canalitzar les aportacions de les empreses a la institució internacional GAVI Alliance, dedicada a facilitar l’accés dels nens a vacunes noves i millorar el sistema sanitari dels països de renda baixa, amb l’objectiu de lluitar contra la mortalitat infantil.

“la Caixa” és el primer soci privat de GAVI Alliance a Europa i centralitza les donacions a Espanya.

Dagfinn Høybråten, president del Consell Directiu de GAVI Alliance; Jaume Giró, director executiu de “la Caixa” i director general adjunt de la Fundació “la Caixa”; i Enrique Cerezo, president de l’Atlètic de Madrid, han presidit avui l’adhesió del club a l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil (AEVI).

Amb aquest acord, la Fundación Atlético de Madrid contribuirà a eradicar la mortalitat infantil mitjançant les seves aportacions, cosa que la converteix en patrocinador de plata de l’AEVI, i a través de la implicació del jugador Radamel Falcao en el projecte, de manera que el missatge arribi a més empreses i es doni impuls a les donacions.

Més informació de l’acord a la Sala de Premsa de l’Obra Social de ”la Caixa”.

Accepto les condicions d'ús.