INNOVACIÓ

CaixaBank inaugura oficina a Singapur

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

31 Juliol, 2012


CaixaBank ha inaugurat una oficina de representació a Singapur, des d’on oferirà serveis a cinc països de l’ASEAN (Association of South East Asian Nations), concretament a Singapur, Malàisia, Indonèsia, Tailàndia, el Vietnam i, addicionalment, Taiwan.

L’acte d’inauguració, celebrat avui a Singapur, l’ha presidit Isidre Fainé, president de CaixaBanki de ”la Caixa”, qui ha demostrat la confiança que té en el fort potencial de creixement econòmic i social del sud-est asiàtic i en les àmplies possibilitats de futurs acords entre Espanya i els països de l’àrea.

Nova oficina de CaixaBank a Singapur

Singapur és el centre financer principal de la regió i una plataforma excel·lent per establir relacions comercials amb la resta de països de la zona. Des d’aquesta oficina, CaixaBank oferirà suport financer a les empreses espanyoles que acudeixin a aquest mercat i a les asiàtiques que tinguin llaços amb el mercat espanyol.

Sòlida estratègia internacional

La nova oficina de representació a Singapur s’emmarca dins de l’estratègia internacional de CaixaBank, que també té oficines de representació a Londres (Regne Unit), París (França), Milà (Itàlia), Stuttgart i Frankfurt (Alemanya), Istanbul (Turquia), Pequín i Xangai (Xina), Dubai (Emirats Àrabs Units) i Nova Delhi (Índia). A més, l’entitat també disposa de sucursals pròpies a Varsòvia (Polònia), Bucarest (Romania) i Casablanca (Marroc).

CaixaBank també participa en el capital d’entitats financeres de diversos països. L’entitat té un 20% de la mexicana GFInbursa; un 39,5% de Banco BPI, a Portugal; un 16,9% de The Bank of EastAsia, entitat amb seu a Hong Kong; un 10,1% de l’entitat austríacaErste Bank,i un 20,7% de l’entitat francesa Boursorama.

Més informació detallada, a la Nota de premsa de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.