ECONOMIA

eduCaixa promou vocacions emprenedores a l’escola

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Octubre, 2012


El Programa KitCaixa Joves Emprenedors de l’Obra Social ”la Caixa”, que s’inicia aquest curs en 40 escoles de Catalunya i les Balears, s’adreça a alumnes d’ESO, batxillerat i FP amb la finalitat de despertar-los vocacions emprenedores.

eduCaixaL’objectiu és fomentar l’esperit emprenedor entre nens i joves en edat escolar perquè siguin capaços de fer front a reptes i projectes en el futur. Per això, el programa proposa que alumnes d’entre 15 i 19 anys creïn una empresa i la sàpiguen gestionar, tot completant-ne el cicle de vida: des de redactar els estatuts fins a comercialitzar el producte o servei.

23 escoles de Barcelona, 5 de Girona, 5 de Lleida, 5 de Tarragona i 2 de les Balears s’han adherit al programa i un total de 174 voluntaris de ”la Caixa” col·laboraran en el projecte com a assessors i donaran suport als projectes dels alumnes.

El projecte neix amb la voluntat d’estendre’s per arribar a un gran nombre de centres educatius a Espanya.

La iniciativa s’emmarca dins d’eduCaixa, el programa de l’Obra Social ”la Caixa” que té com a objectiu que les noves generacions tinguin l’oportunitat d’accedir a una educació de qualitat basada en la reflexió i els valors.

KitCaixa Joves Emprenedors es duu a terme amb la col·laboració de Junior Achievement, l’organització educativa sense ànim de lucre més gran del món, amb més de 100 anys d’història.

Més informació sobre la presentació del projecte a CaixaForum Barcelona, a la nota de premsa.

Accepto les condicions d'ús.