SOSTENIBILITAT

Oberta la convocatòria del 19è FotoPres ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

02 Octubre, 2012


Amb l’objectiu de promoure el valor de la imatge documental com a mitjà de sensibilització, reflexió, diàleg i cohesió social, l’Obra Social “la Caixa” ha obert una nova edició de FotoPres ”la Caixa”. Un certamen amb 30 anys de trajectòria que des dels seus inicis ha estat un referent a nivell nacional.

Fins al 29 d’octubre estarà oberta la primera convocatòria d’Ajuts a la Producció dirigida a aquells fotògrafs que vulguin utilitzar la seva imatge documental com a vehicle per reflectir les transformacions i conflictes que viu la societat contemporània arreu del món. Les bases es poden consultar a la nova web de FotoPres.

Finalitzada aquesta primera convocatòria, el jurat seleccionarà 5 fotògrafs per desenvolupar el seu projecte. Els seleccionats rebran l’assessorament d’un prestigiós professional del món de la imatge que actuarà com a tutor i s’encarregarà de realitzar el seguiment del treball fins a la seva presentació final.

En aquesta edició FotoPres es reinventa per adaptar-se a les noves tecnologies i formes de comunicació. I ho fa amb la creació d’una plataforma online on es podrà seguir, pas a pas, l’evolució dels projectes. Es tracta d’un espai dinàmic on es poden consultar les bases; conèixer el jurat, tutors i seleccionats; llegir entrevistes; i seguir els comentaris dels protagonistes i la seva relació amb els professionals que els assessoren durant tot el projecte. A més, compta amb un fons documental d’anteriors edicions.

Més informació sobre com participar al nou web de FotoPres.

Accepto les condicions d'ús.