INNOVACIÓ

”la Caixa” premia als guanyadors de la FinAppsParty

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

05 Novembre, 2012


Una aplicació per localitzar comerços clients de ”la Caixa” i compartir opinions sobre ells a les xarxes socials a través del mòbil ha obtingut el premi de 10.000 euros al millor desenvolupament creat durant la marató de programació FinAppsParty 2012, organitzada per ”la Caixa” i la col·laboració de Barcelona Digital Centre Tecnològic.

El prototip de l’aplicació es la creació d’un equip de dos desenvolupadors, Valentí Freixanet i Erola Rabat, realitzat en només 24 hores.

D’altra banda, una aplicació per a compartir despeses o recaptar diners per a una finalitat concreta ha aconseguit els 2.000 euros del segon premi. La proposta, que permet rebre diners d’altres usuaris a través de tecnologies NFC i “bump” (Bluetooth), és obra d’Alejandro Vidal, Jonatan Tierno, Gustavo Giudici i Jaume Alcañiz.

Davant l’alt nivell de les aplicacions presentades durant la FinAppsParty, ”la Caixa” ha decidit concedir un tercer premi, dotat amb 2.000 euros, atorgat a l’equip format per César Rincón, Albert Mañá, Josep Oriol Mañá i Marcel Vañó per proposar un sistema de pagament electrònic per a comerços basat en animacions 3D i elements dels videojocs.

”la Caixa” impulsa la innovació en banca mòbil
L’ objectiu de la FinAppsParty és impulsar el desenvolupament de serveis financers innovadors a nivell internacional i l’edició de 2012 ha atret especialistes ja que ha comptat amb la participació d’equips nacionals i internacionals, incloent-hi representants de Mèxic, Kènia, Israel i Regne Unit.

”la Caixa” valorarà les idees guanyadores per a la seva possible adaptació comercial. Actualment, l’ entitat financera lidera la banca mòbil a tota Espanya, amb 2,6 milions e clients i una oferta de més de 40 aplicacions de serveis financers disponibles a través de CaixaMòbil Store.

Accepto les condicions d'ús.