INNOVACIÓ

CaixaBank finalitza amb èxit la integració tecnològica i operativa de Cajasol i Caja de Guadalajara

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

17 Desembre, 2012


Durant aquest cap de setmana, CaixaBank ha finalitzat amb èxit la integració tecnològica de les plataformes de Cajasol i Caja de Guadalajara tal como estava previst des de la inscripció de la fusió amb Banca Cívica en el Registre Mercantil, el 3 d’agost passat.

integració CaixaBank amb Cajasol i Caja de Guadalajara

Els clients no han de fer cap gestió per a la nova operativa adaptar els productes que tenien contractats.

  • Els comptes corrents i les llibretes d’estalvi canvien de numeració, no obstant això, aquest canvi no afecta els rebuts domiciliats, ni les transferències, ni els abonaments rebuts.
  • Els crèdits i les hipoteques contractats mantenen igualment les condicions que s’hagin pactat.
  • Durant el mes de desembre, s’han enviat targetes noves, que seran operatives a partir del moment en què el client les activi i que mantenen el mateix número secret (PIN) perquè sigui més còmode.
  • Igualment, als clients que accedeixin a la banca on-line Línia Oberta, se’ls hi ha mantingut l’usuari i la contrasenya que feien servir a les plataformes on-line de les entitats anteriors.
  • Així mateix, els clients es poden beneficiar gratuïtament del servei CaixaProtect, una prestació exclusiva que protegeix contra el frau i el robatori.

Amb aquesta integració s’amplia el catàleg de productes i serveis a tots els clients de Cajasol i Caja de Guadalajara, que tenen a la seva disposició una xarxa de més de 6.000 oficines, més de 10.000 caixers automàtics amb més funcionalitats i el servei líder a Espanya de banca on-line, a través de Línia Oberta, amb més de 7 milions de clients.

El procés complet d’integració de les entitats que formaven Banca Cívica culminarà el 2013 amb la integració de CajaCanarias el març i Caja de Burgos l’abril.

Més informació, a la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.