INNOVACIÓ

Coneixes la nova generació de caixers?

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Desembre, 2012


”la Caixa” ha estat la primera entitat financera a escala mundial a dissenyar els caixers a partir de l’opinió i les necessitats dels usuaris. Algunes de les millores introduïdes arran de les peticions dels clients han estat: més seguretat, més intimitat, menys reflexos lluminosos a la pantalla, més adaptabilitat, més espai per deixar papers o bosses i més rapidesa.

Escoltar i entendre les necessitats dels usuaris per crear solucions i millorar el servei gràcies a la innovació. Sota aquestes premisses s’han dissenyat els nous caixers automàtics: els primers creats a partir de l’opinió de més de 2.000 usuaris i adaptats a la tecnologia contactless.

Millores principals:

nueva generación de cajeros

  • La disposició de la pantalla a la part lateral del caixer afavoreix la privacitat de les dades que es mostren en pantalla i també evita possibles reflexos lluminosos a la pantalla.
  • Els caixers disposen d’un gran espai perquè els clients puguin deixar qualsevol objecte que portin en el moment d’operar: una bossa, un casc, etc. D’aquesta manera, es pot estar més atent a allò que s’ha de fer al caixer.
  • La situació del teclat també afavoreix la privacitat de l’ús, ja que està situat en un espai amb menys visibilitat.
  • La usabilitat i l’accessibilitat són dos atributs essencials i presents en els nostres canals electrònics: caixers adaptats al sistema Braille, programari de veu per a persones invidents, vídeos explicatius amb el llenguatge de signes, teclats adaptats, la personalització de l’operativa o el mirall retrovisor per a la seguretat del client són alguns exemples de funcionalitats que ens acosten als clients i milloren la qualitat del servei prestat.

Alguns reconeixements:

  • La Fundació ONCE va concedir a ”la Caixa” el premi Discapnet pel seu compromís amb la millora de l’accessibilitat en les TIC.
  • ”la Caixa” va guanyar el premi Trailblazer Awards en la categoria Best Industry Innovation pel caixer contactless.
  • L’associació internacional de caixers, ATMIA, va atorgar a ”la Caixa” l’Outstanding Service Award 2012 en reconeixement als molts anys dedicats a reinventar i millorar els caixers automàtics.

Escoltem per millorar.

Accepto les condicions d'ús.