INNOVACIÓ

SegurCaixa Auto llança una aplicació mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

17 Gener, 2013


SegurCaixa Adeslas ha desenvolupat una aplicació mòbil nova a través de la qual es poden localitzar el vehicle, els tallers col·laboradors,  les gasolineres i els pàrquings. I tot, gràcies a la tecnologia GPS que incorporen els telèfons intel·ligents.

A més, aquesta aplicació nova facilita als clients de SegurCaixa Auto l’assistència en carretera, la comunicació de sinistres i la informació de les cobertures de l’assegurança.

SegurCaixa Auto

Així mateix, l’aplicació ens dóna informació detallada sobre l’estat del trànsit, ja que tant ens adverteix de les retencions que hi puguin haver –el grau de gravetat, la localitat, el quilòmetre i el sentit de la circulació–comens ofereix imatges fixes de les càmeres de trànsit.

Un altre dels serveis de l’aplicació és que ens permet localitzar pàrquings propers i memoritzar on s’ha aparcat el vehicle a través de GPS. D’aquesta manera, pot calcular la distància i el temps que hi ha fins a l’automòbili, fins i tot, ens pot avisar de quan s’acaba el tiquet de pàrquing o d’estacionament.

La geolocalització va acompanyada de la tecnologia de la realitat augmentada, que permet visualitzar una localització a través de la càmera del telèfon intel·ligent.

L’aplicació de SegurCaixa Auto per als dispositius Android ja es pot descarregar de manera gratuïta a través de CaixaMòbil Store i Google Play.

Actualització: l’aplicació SegurCaixa Auto també ja està disponible per dispositius Apple; iPhone, iPad a CaixaMòbil Store i l’Apple Store.

Pots accedir a la notícia completa a la sala de premsa de SegurCaixa Adeslas.

Actualització novembre 2013:

L’aplicació SegurCaixa Auto també ja està disponible per dispositius Apple; iPhone, iPad a CaixaMòbil Store i a l’Apple Store de iTunes. A més recentment, l’aplicació SegurCaixa Auto ha estat premiada com el producte més innovador de l’any (compartit amb HanaBank) en la categoria de productes i serveis pel Finance Global Banking Innovation Award 2013.

Accepto les condicions d'ús.