INNOVACIÓ

Presentar la declaració de la renda del 2012 és més fàcil amb Línia Oberta

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Maig, 2013


Renda 2012 - Amb Línia Oberta és més fàcil

Els usuaris de Línia Oberta, el servei de banca on-line de ”la Caixa”, poden fer on-line el 100% de les gestions que calen per presentar la declaració de l’IRPF o confirmar-ne l’esborrany, perquè els sigui més còmode i s’estalviïn temps.

Fins a l’1 de juliol vinent, la data límit per poder-la presentar, tant si el resultat és a ingressar com a retornar, es pot:

  • Consultar la informació fiscal personalitzada des de l’opció “Fiscals” de l’apartat “Missatges” de Línia Oberta per internet.
  • Confirmar l’esborrany que ha enviat l’AEAT (Línia Oberta per internet i mòbil i caixers automàtics de ”la Caixa” a través de la lectura del codi de barres de l’esborrany).
  • Presentar la declaració de l’IRPF (Línia Oberta per internet).

Per a les declaracions el resultat de les quals sigui a ingressar, el càrrec es pot fer:

  • En un compte o a través d’una targeta de crèdit, amb efecte des del dia que es presenta la declaració.
  • A través de la domiciliació, amb càrrec en compte l’1-7-13. En aquest cas, cal presentar la declaració abans del 26-6-13 i només a través de Línia Oberta per internet, sense haver de tenir certificat electrònic.

El pagament del segon termini de la renda es pot indicar en la presentació electrònica i es farà, si és el cas, el 5-11-13.

L’impost sobre el patrimoni (model 714) té exactament els mateixos terminis de presentació que el de la renda, tot i que els contribuents tenen l’obligació de fer-ne la presentació telemàtica, a través de la pàgina web de l’AEAT (cal el certificat electrònic) o de Línia Oberta per internet.

Quan s’hagi fet la presentació corresponent, es mostrarà a la pantalla un document de l’AEAT amb el codi electrònic que en certifica oficialment la presentació telemàtica.

”la Caixa” ha publicat un apartat especial sobre la Renda 2012 al web, des del qual també es pot descarregar el programa PADRE, que és necessari si es vol presentar la declaració on-line.

Accepto les condicions d'ús.