ECONOMIA

CaixaBank, escollit Millor Banc per Internet a Espanya per la revista “Global Finance”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Agost, 2013


La revista financera nord-americana Global Finance ha escollit CaixaBank com el Millor Banc per Internet a Espanya (Best Internet Bank in Spain 2013), un premi a la innovació del banc líder del mercat espanyol.

CaixaBank, escollit Millor Banc per Internet a Espanya

D’aquesta manera, CaixaBank obté un nou reconeixement internacional en un any en què se li han concedit prestigiosos premis internacionals. Entre altres, CaixaBank ha obtingut les distincions de la revista Euromoney al Millor Banc d’Espanya (per segon any consecutiu) i al Millor Banc Detallista en Innovació Tecnològica, i la designació com a Sector Mover de l’anuari The Sustainability Yearbook 2013 (format PDF), per ser l’entitat que va dur a terme més avenços en RSC durant l’any 2012.

L’elecció de CaixaBank com a Millor Banc per Internet a Espanya premia l’aposta de l’entitat per oferir el millor i més eficient servei en línia als seus clients, així com un permanent esforç per la innovació.

CaixaBank és la primera entitat a Espanya en banca en línia, amb 8,8 milions de clients; en banca mòbil, amb 3 milions d’usuaris de serveis financers, i en banca electrònica, amb més de 12,5 milions de targetes emeses.

L’entitat té actualment 13,8 milions de clients, més de 6.000 oficines, uns actius de 351.000 milions d’euros i un volum de negoci de 526.000 milions.

La informació completa del premi Best Internet Bank in Spain 2013 està disponible a la Sala de Premsa de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.