INNOVACIÓ

Coneix els finalistes de la setena edició dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Octubre, 2013


El dimecres dia 9 d’octubre, a partir de les 13:30 hores, el jurat donarà a conèixer els noms dels guanyadors de la fase nacional de la setena edició dels Premis EmprenedorXXI, entre un total de 12 empreses d’arreu d’Espanya, que aspiren a guanyar en la categoria ‘emprens’ o ‘creixes’. Els resultats es podran seguir a través del perfil de twitter EmprendedorXXI (@Emprendedor_XXI) i Caixa Capital Risc (@CaixaCR), mitjançant el hashtag: #PremiosEmprendedorXXI.

Finalistes de la setena edició del Premi EmprenedorXXI

Els guanyadors i finalistes de les diverses categories rebran aportacions econòmiques de   fins a 50.000 euros, i també la participación gratuïta al programa d’acompanyament de Caixa Capital Risc per a startups, que consta d’accions de formació, networking i viatges de prospecció econòmica a Silicon Valley i Tel Aviv (Israel).

Les empreses finalistes d’aquesta edició en la categoria ’emprens’ són la vasca ENIGMEDIA (solucions de xifrat per a serveis de telecomunicacions), la valenciana ONBILE (desenvolupament web) i la madrilenya TRAITY (reputació online). Com a guanyadors autonòmics, aquestes empreses ja van ser reconegudes amb una aportació de 5.000 euros i una beca per participar en l’Ignite Fast Track, curs per a empreses en etapa inicial impartit a la Universitat de Cambridge.

En la categoria ’creixes’, les empreses ADMAN MEDIA (social media advertising), FROM THE BENCH (videojocs per a plataformes mòbils) i PACKLINK (plataforma de contractació de servei de missatgeria), competeixen en la secció TIC.

En la secció dedicada a Ciències de la Vida, els finalistes són MEDLUMINICS (diagnosi per imatge), NLIFE (fàrmacs per malalties del sistema nerviós central) i SOM BIOTECH (noves aplicacions de fàrmacs). Finalment, dins l’apartat Indústria, les empreses finalistes són FOREST CHEMICAL GROUP (fabricant d’adhesius industrials de nova generació), GALVATEC (fabricació de peces i estructures d’avions) i SYMBORG (desenvolupament de biofertilizants exclusiusper al sector agrícola). Aquestes empreses finalistes van ser escollides entre les 23 startups seleccionades en una primera fase i que ja van disfrutar d’una beca pel programa Executive Growth Program, dissenyat i impartit per ESADE i IESE i adreçat a empreses en creixement.

Fitxa resum de les empreses finalistes de la VII edició del Premi EmprenedorXXI (PDF)

Accepto les condicions d'ús.