SOSTENIBILITAT

Més de 500.000 quilos d’aliments per als més petits

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Novembre, 2013


509.751 quilos d’aliments. Aquesta és la xifra recaptada durant la campanya solidària de recollida d’aliments per a la infància que hem dut a terme durant l’últim mes a favor de la Creu Roja. Uns aliments que aniran destinats a famílies amb fills en risc o situació d’exclusió social.

Els voluntaris de ”la Caixa”, els empleats i els nostres clients han estat els tres pilars que han mobilitzat aquesta acció solidària.

Els empleats han aportat les seves ajudes alimentàries als 300 punts de recollida, on, en total, s’han recopilat 254.344 quilos d’aliments. Principalment s’hi han aportat productes que complementen un bon esmorzar o berenar: cereals, galetes, farinetes i sucs de fruita. No obstant això, s’han seguit donant aliments bàsics d’alt valor nutritiu: arròs, pasta, llegums secs, oli i conserves.

En finalitzar el període de recol·lecta, 1.547 voluntaris i voluntàries de ”la Caixa” han estat els encarregats de seleccionar i traslladar les caixes d’aliments a les seus de la Creu Roja, on es faran arribar a les famílies més necessitades.

Paral·lelament, empleats i clients de l’entitat han exercit la seva solidaritat utilitzant els caixers automàtics i canals electrònics de ”la Caixa” per fer contribucions econòmiques en forma de microdonatius. Mitjançant aquesta via s’han obtingut 255.407 quilos d’aliments. Cada donatiu d’1 € significava un quilo d’aliments.

Més informació en la nota de premsa d’Obra Social ”la Caixa”

Accepto les condicions d'ús.