SOSTENIBILITAT

Xavi Hernández dóna les aportacions del seu casament al nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Febrer, 2014


Cuidem dels més petits per construir un futur millor

El jugador del F.C. Barcelona i ambaixador de l’Obra Social “la Caixa”, Xavi Hernández, i la seva dona, Núria Cunillera, van donar les aportacions rebudes com a regals del seu casament per fer realitat el nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu. L’Obra Social també ha fet una donació i ha manifestat el seu compromís de continuar donant suport al projecte.

Un nou equipament
L’Hospital de Dia és un espai on els pacients reben tractament de manera ambulatòria sense haver de quedar ingressats.

L’Hospital Sant Joan de Déu ha esdevingut un referent per al tractament de malalties cròniques en l’àmbit pediàtric, fet que ha provocat que en els darrers anys rebi cada cop més pacients de tot Espanya. Aquesta circumstància ha fet que algunes de les instal·lacions on són atesos aquests infants hagin quedat petites i requereixin d’una remodelació integral.

El  nou equipament ocuparà una superfície de 850 metres quadrats i tindrà el doble de la seva capacitat actual –passarà de tenir 12 llits a 23-, incorporarà utillatge tecnològic d’última generació i uns espais més confortables per als infants atesos i les seves famílies.

Acte simbòlic
Els primers benefactors del projecte han donat el tret de sortida a la construcció del nou equipament amb la col·locació d’unes fulles en les columnes en forma d’arbre que sostindran l’estructura de la planta principal. Cadascuna de les fulles conté un missatge dels donants que mostra el seu compromís amb el projecte:

  • “Cuidem dels més petits per construir un futur millor” (Isidre Fainé,  president de “la Caixa” i de la Fundació “la Caixa”)
  • “El somriure d’un nen és el millor regal” (Xavi Hernández i Núria Cunillera)
  • “Petits pacients, grans causes” (Germà Joaquim Erra, director general de Cúria Provincial de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu)

Amb aquesta iniciativa i d’altres, l’Hospital ha aconseguit recollir 100.000 euros. Ara el centre ha iniciat una campanya amb l’objectiu de recaptar els 900.000 euros que els falten per poder completar l’obra, que té un cost d’un milió d’euros.

Vols contribuir a la construcció del nou Hospital de Dia? Coneix “el projecte que més ho necessita”

Més informació de la presentació del nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu a la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.