SOSTENIBILITAT

21 de març: Dia Internacional de la Síndrome de Down

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Març, 2014


El jugador del FC Barcelona i ambaixador de l’Obra Social ”la Caixa”, Xavi Hernández, ha protagonitzat la VIII Trobada Anual d’Usuaris i Famílies de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). L’objectiu d’aquesta trobada anual és que les persones amb discapacitat intel·lectual prenguin la paraula i expliquin quins són els seus projectes de vida.

Un grup de sis joves, en representació de tots els usuaris, han compartit taula amb el jugador i li han pogut preguntar per les seves inquietuds davant del públic, constituït per famílies de nois i noies usuaris de la Fundació.

Xavi Hernández, en qualitat d’ambaixador de l’Obra Social ”la Caixa”, referma així el seu suport a col·lectius desfavorits, posant una atenció especial en infants i joves en situació de vulnerabilitat.

La Fundació Catalana de Síndrome de Down, que celebra aquest any el seu 30è aniversari, és també una de les entitats que desenvolupen el programa Incorpora d’integració laboral de l’Obra Social ”la Caixa”. Aquesta iniciativa, l’objectiu de la qual és fomentar la contractació de persones desfavorides, ha facilitat 14.638 llocs de treball
a Espanya durant el 2013.

Obra Social i Xavi Hernández recolzen els col·lectius desfavorits

Xavi Ambaixador OS la Caixa - Trobada síndrome de Down (5)

Més informació a la nostra web

Accepto les condicions d'ús.