ECONOMIA

Et presentem els 9 guardonats el juny amb els Premis Emprenedor XXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Juny, 2014


Fa unes quantes setmanes et presentàvem els Premis Emprenedor XXI i 8 guanyadors en la fase autonòmica. En el post d’avui et presentem la resta dels 9 projectes reconeguts en les fases autonòmiques i que passen a la fase final nacional.

Guanyadors de juny dels Premis EmprenedorXXI de “la Caixa”

Fa unes quantes setmanes escrivíem sobre els premiats el mes de maig. Avui et presentem els 9 projectes restants dins les fases autonòmiques.

  1. Comunitat valenciana: Yeeply és la guanyadora de la fase autonòmica en aquesta comunitat. L’empresa ha desenvolupat una plataforma en línia que uneix oferta i demanda en desenvolupament d’aplicacions mòbils. Aspiren a convertir-se en la referència en l’externalització de projectes d’apps.
  2. Castella – la Manxa: Bagno P2P. L’empresa guanyadora és una plataforma de networking en què usuaris, dissenyadors, experts en reformes de banys i empreses de distribució de sanitaris conflueixen perquè el disseny i la qualitat arribin a totes les llars de manera ràpida i econòmica.
  3. Navarra: Kunak dissenya productes per al mercat de les comunicacions màquina a màquina (M2M). Se centra en el mercat de la monitorització per a llocs remots de difícil accés, generalment sense electricitat, i crea productes amb més abast sense fil i menys consum energètic.
  4. Castella i Lleó: BeOnPrice. Una empresa de big data que treballa per al sector turístic. Ofereix solucions de màrqueting per ajudar l’hoteler a prendre decisions comercials per tal de vendre el màxim nombre d’habitacions al millor preu.
  5. Galícia: Torus desenvolupa i comercialitza un nou protocol de comunicacions que substitueix la IP actual. Aquest sistema possibilita accelerar aplicacions, per exemple, en high frequency trading i big data.
  6. Catalunya: Devicare. L’empresa es dedica al desenvolupament de productes innovadors per al diagnòstic, la monitorització, el seguiment i el tractament domiciliari de litiasi renal. Aquesta malaltia, també denominada urolitiasi o nefrolitiasi, està causada per la presència de càlculs o pedres a l’interior dels ronyons o de les vies urinàries.
  7. Andalusia: Nidmi és una empresa que ha creat una plataforma en línia de selecció de personal especialitzada en treballadors domèstics i cuidadors. Aporta accessibilitat, rapidesa, increment d’informació sobre els candidats i sobre les ofertes de feina.
  8. País Basc: Irisbond desenvolupa sistemes avançats de control de l’ordinador amb els ulls, basats en tecnologies de comunicació assistida, denominades eye tracking, per a aplicacions industrials o com a mitjà de comunicació alternativa.
  9. Canàries: The Magic Turn ha desenvolupat una aplicació mòbil i una pàgina web per a la gestió de cues en qualsevol tipus d’establiments. I també un dispensador de torns connectat a l’aplicació. D’aquesta manera, es redueix la incomoditat dels usuaris, quan perden temps esperant per ser atesos en administracions públiques, parcs temàtics, supermercats, entitats financeres, etc.

Tots els guanyadors d’aquestes fases autonòmiques competiran per un premi de 20.000 euros en la fase nacional, que tindrà lloc el mes de novembre. Què t’han semblat les iniciatives vencedores? Quina et sembla més interessant? Quina triaries com a guanyadora en la fase nacional?

Accepto les condicions d'ús.