SOSTENIBILITAT

Obrim la convocatòria per als Premis Vida Activa 2014

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

26 Juny, 2014


L’any passat vam convocar els primers Premis Vida Activa per a gent gran. Aquest 2014 i davant l’èxit de l’edició anterior tornem a convocar-los. Amb aquest post volem que coneguis els premis i les seves bases.

explica’ns la teva experiència com a persona activa en els Premis Vida Activa

Amb l’objectiu de reconèixer i compartir experiències de persones actives a partir dels 65 anys els Premis Vida Activa són una iniciativa del Club Ara de “la Caixa”. A la primera edició vam conèixer moltes històries que ens van emocionar i han servit d’inspiració de moltes altres.

María Dolores va crear un grup de teatre després de jubilar-se, Gurli toca la trompeta a tres grups, Ángela elabora manualitats que després dóna a entitats socials. Aquestes són algunes de les històries premiades l’any passat i que constitueixen el millor exemple del que aquesta convocatòria cerca.

Com participar-hi?

Es pot participar de manera molt senzilla enviant un text escrit d’un màxim de dos pàgines o un vídeo d’un màxim de dos minuts. La convocatòria dels premis consta de tres fases:

  • Fase I, fins al 25 de setembre: participa i explica’ns la teva experiència de vida activa.
  • Fase II, de l’1 al 31 d’octubre: vota les diferents experiències presentades i que més t’agradin.
  • Fase III, a partir del 31 d’octubre: comparteix les experiències guanyadores donant a conèixer històries inspiradores.

L’any passat es van presentar 652 textos i vídeos de gent gran d’arreu d’Espanya. Es va aconseguir que durant la fase de votació més de 100.000 persones registressin el seu vot. Aquest èxit ens anima a continuar amb aquesta iniciativa que cerca impulsar la participació i el paper actiu dels més grans a la societat a través del testimoni i del reconeixement a gent gran que afronta la vellesa amb actitud positiva.

Si compleixes les condicions per participar i/o coneixes algú que ho faci, t’animem que difonguis aquest post i donis a conèixer aquesta iniciativa per premiar experiències de vida activa. Pots explicar-nos la teva experiència o la d’algú proper. Et seguirem informant des del bloc sobre els Premis Vida Activa 2014.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari