INNOVACIÓ

Nova polsera per a pagaments contactless

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Juliol, 2014


En aquest blog hem escrit diverses vegades sobre innovació: des de la tecnologia contactless fins al wearable banking passant per les Google Glass i els SmartWatches.

Ara, i per primera vegada a Europa amb Visa, s’uneix la tecnologia de pagaments contactless i el wearable banking en una polsera que permet als clients operar amb les mateixes condicions que la seva targeta Visa habitual, reforçant la nostra aposta per la innovació que millori la manera com els nostres clients operen amb els seus mitjans de pagament.

La polsera porta a l’interior un xip amb la informació encriptada de la targeta del client, protegida amb les mateixes garanties de seguretat que les targetes habituals (sistema EMV) i amb la garantia de CaixaProtect. Juntament amb el xip, la polsera conté l’antena per a l’enviament i la recepció de dades mitjançant tecnologia sense contacte, de manera que es pot connectar amb els datàfons i fer transaccions com si fos una targeta contactless normal. Tota aquesta tecnologia es reuneix en un gadget de mida reduïda , dissenyat amb tancament ajustable, materials antial·lèrgics i que, a més, és resistent a l’aigua.

Simplement pel fet d’acostar el teu canell al datàfon es farà el pagament. Per a les compres superiors a 20 euros caldrà introduir el PIN de la targeta per validar l’operació, com les targetes contactless actuals.

Mitjançant aquesta polsera s’augmenten l’agilitat i la comoditat en els pagaments contactless.

Juntament amb la polsera, hem creat una aplicació mòbil específica per a les polseres contactless, que informarà el client a l’instant de totes les operacions que s’han fet amb el dispositiu.

 Nova polsera per a pagaments contactless

Tenim previst distribuir durant l’estiu 15.000 polseres entre els clients que més utilitzen la seva targeta contactless. Durant el segon semestre de l’any, la polsera passarà a estar disponible a tota la xarxa de ”la Caixa” i els clients podran contractar-la a través dels canals habituals.

Més informació en la nota de premsa de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.