INNOVACIÓ

Inversió en tecnologia al servei del client

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Agost, 2014


5 innovacions tecnològiques de "la Caixa" que no et pots perdre

A ”la Caixa” creiem que cal una aposta constant per la innovació per oferir un millor servei al client i anticipar-nos als canvis socials i a les tendències tecnològiques. Per això, el 2013, vam invertir 154 milions en desenvolupament tecnològic. Aquest caràcter pioner en la implantació de les noves tecnologies ha estat reconegut amb el premi al Millor Banc del Món en Innovació Tecnològica (Best Retail Bank for Technology Innovation), per segon any consecutiu, de la publicació britànica Euromoney.

Les 5 innovacions tecnològiques més importants que hem desenvolupat durant l’últim any són:

1. Wearable Banking. Encara no coneixes aquesta tecnologia? La coneguda “tecnologia portable” o wearable technology consisteix en dispositius electrònics que s’incorporen al nostre cos i interactuen amb nosaltres. A ”la Caixa” hem desenvolupat aquest any dues aplicacions, una per a Google Glass, amb la qual podràs localitzar oficines i convertir divises; i una altra per a SmartWatch 2 de Sony, per consultar l’evolució de l’IBEX en qualsevol moment i a qualsevol lloc.

2. Polsera per a pagaments contactless. Per primera vegada a Europa, s’uneixen la tecnologia de pagaments contactless i el wearable banking en una polsera que permet operar amb les mateixes condicions que amb la nostra targeta Visa habitual. Només acostant el teu canell al datàfon podràs fer el pagament.

3. Línia Oberta Touch i a Facebook. Al final de 2013, vam llançar una nova aplicació mòbil de Línia Oberta per a smartphones tàctils amb menús reorganitzats i millors gràfiques per millorar l’experiència dels nostres clients. Van participar en el seu disseny experts en mobilitat, blocaires i més de 250 clients. Mig any després, vam posar en marxa l’aplicació per a Facebook, que et permet consultar de forma ràpida i senzilla l’estat dels teus comptes personals en aquesta xarxa social.

4. ReciBox. Un servei pioner de gestió integral de rebuts. ReciBox organitza i classifica automàticament els rebuts del client. Ofereix una visió per dates dels rebuts per poder tenir un control i seguiment de les domiciliacions, a més d’incloure 11 alertes personalitzables i gratuïtes per evitar imprevistos relacionats amb el pagament de rebuts. És un servei exclusiu i gratuït per a clients multiEstrella i està disponible en PC, tauleta tàctil i smartphone. Encara no ho has provat?

5. Borsa Oberta. Es tracta d’un nou portal en línia d’inversió que et permet prendre decisions d’una manera més fàcil i accessible. Compta amb gràfics interactius, més de 50 indicadors, mapamundi amb informació de 33 països i informació sobre la posició global del client.

Aquestes cinc innovacions són només una mostra de la nostra aposta constant per oferir als clients productes innovadors que s’adaptin a les seves necessitats.

Si vols conèixer més dades sobre la nostra inversió en innovació, et convidem a llegir l’Informe corporatiu de 2013 (versió PDF).

Accepto les condicions d'ús.