SOSTENIBILITAT

La Copa del Món de Bàsquet la fem entre tots

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Agost, 2014


D’aquí a tan sols 8 dies comença la Copa del Món FIBA 2014, l’esdeveniment més important de bàsquet. CaixaBank, event sponsor de la Copa del Món de Bàsquet i patrocinador del programa de voluntaris, va plantejar un repte als aficionats i els va convidar a participar en el primer curtmetratge en stop motion realitzat a Espanya sobre una competició esportiva.

A partir de la idea que tots fem l’espectacle i d’obrir una nova via de participació dels aficionats al bàsquet, els vam convidar a participar en aquest vídeo en stop motion realitzat col·laborativament entre tots. Per fer-ho, es va crear un web col·laboratiu on els aficionats han hagut de seguir tres senzills passos per convertir-se en protagonistes d’aquest curtmetratge: escollir el fotograma dibuixat, realitzar una fotografia copiant-lo exactament i publicar-la en el lloc escollit.

Més de 330 aficionats i 600 fotos
L’èxit d’aquesta iniciativa, que ha durat 3 mesos, es reflecteix en les xifres: hi ha participat més de 330 aficionats de països com Espanya, Itàlia, Turquia, Eslovènia o Ucraïna; i s’han publicat més de 600 fotografies.

Agraïm als més de 330 aficionats la seva implicació en aquest vídeo i als més de 2.000 voluntaris la seva participació en aquest esdeveniment esportiu.

La Copa del Món de Bàsquet la fem entre tots!

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari