INNOVACIÓ

Oberta la convocatòria ‘creixes’ dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

02 Setembre, 2014


S’obre la convocatòria per a ‘creixes’ dels Premis EmprenedorXXI, la categoria que reconeix les empreses amb més potencial de creixement que fa entre 2 i 7 anys que són al mercat.

Aquesta categoria pretén identificar, reconèixer i premiar companyies amb model de negoci validat i que puguin acreditar uns primers resultats d’èxit que destaquen sobre altres empreses del seu sector. Companyies amb un pla de creixement amb un enfocament global i ambiciós, amb perspectives de creixement creïbles i superiors a la mitjana i basades en un coneixement sòlid del mercat i unes projeccions financeres coherents.

Oberta la convocatòria ‘creixes’ Dels Premis EmprendedorXXI

Un total de 3.190 empreses de nova creació han participat en els Premis EmprenedorXXI des de la posada en marxa de la iniciativa, l’any 2007. En total, ”la Caixa” i ENISA han destinat 1,6 milions d’euros a aportacions econòmiques per als guanyadors i més d’1 milió d’euros a programes de formació i networking internacional.

En aquest sentit, els premis corresponents a la categoria d’empreses de creació recent, ‘emprens’, la convocatòria de la qual es va tancar el juny passat amb gairebé 600 empreses participants de totes les comunitats autònomes, van atorgar una aportació econòmica de 5.000 euros, un programa de formació d’elit (el curs d’acceleració per a emprenedors Ignite Fast Track, impartit el mes de juliol passat a la Universitat de Cambridge) i un programa d’acompanyament anual ofert per la gestora de capital de risc de “la Caixa”, Caixa Capital Risc, per a cadascun dels 17 guanyadors del Premi EmprenedorXXI categoria ‘emprens’.

Tens fins al 30 de setembre per presentar la teva candidatura.

Accepto les condicions d'ús.