INNOVACIÓ

Més de 120 desenvolupadors dissenyen el futur de les aplicacions wearables a la FinAppsParty

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

29 Octubre, 2014


Més de 120 desenvolupadors van participar en la quarta edició de la FinAppsParty que es va celebrar durant 24 hores ininterrompudes el cap de setmana.

La FinAppsParty és una marató de desenvolupament d’aplicacions (hackathon) impulsada per CaixaBank i en la qual ja han participat més de 500 desenvolupadors en les seves quatre edicions. L’objectiu d’aquest esdeveniment és aflorar el talent i fomentar la innovació a través de la intel·ligència col·lectiva i la co-creació.

A diferència de les tres edicions anteriors que van estar orientades als dispositius mòbils, aquesta edició de la FinAppsParty s’ha dedicat a la tecnologia wearable, és a dir, a dispositius electrònics que es porten com accessoris i interactuen amb el nostre cos o amb altres dispositius connectats. Els més habituals són rellotges, polseres, ulleres i fins i tot roba intel·ligent.

Les ulleres i els rellotges intel·ligents van ser els dispositius més utilitzats pels participants que, organitzats en equips multidisciplinaris, van presentar les seves propostes d’aplicacions financeres, comercials o de caràcter social.

L’edició de la FinAppsParty d’enguany s’ha celebrat simultàniament a Barcelona i Atlanta (EUA) i ha comptat amb el suport de Global Payments, un dels majors proveïdors mundials de solucions de pagament per al comerç, i de Barcelona Digital Centre Tecnològic.

Els guanyadors es donaran a conèixer el proper dia 11 de novembre en el marc del congrés BDigital Apps.

Accepto les condicions d'ús.