INNOVACIÓ

Vista Ràpida, totes les novetats des de la teva última connexió a Línia Oberta, en un únic espai

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

08 Octubre, 2014


Estem en un món que evoluciona tan de pressa que som capaços de fer la volta al planeta en 24 hores o que fins una mil·lèsima de segon suposa la diferència entre ser el primer i ser el segon. En aquesta societat, el temps es converteix en un dels béns més preuats que tenim i, per això, és important aprofitar-lo al màxim.

Partint d’aquesta idea i després d’escoltar les opinions dels nostres clients, ”la Caixa” llança el servei gratuït Vista Ràpida per als més de 7 milions de clients particulars amb Línia Oberta. Aquesta pàgina mostra els nous moviments que s’han produït en els principals productes i serveis financers, des de l’última connexió a Línia Oberta.

D’aquesta manera, els nostres clients poden veure en un únic espai els últims moviments del compte i la targeta, els últims comunicats i rebuts, els seus Punts Estrella per bescanviar-los per regals i els enllaços a les seves operatives favorites. Així mateix, cada client podrà personalitzar-se la pantalla, gràcies al sistema de mòduls que ordena la informació. A més, els clients multiEstrella el poden configurar com a pàgina d’inici de Línia Oberta.

Innovació al servei del client

Un dels nostres principals objectius és el de desenvolupar serveis innovadors que ajudin els nostres clients a l’hora d’accedir a la seva informació bancària o gestionar els productes financers. Serveis com Vista Ràpida o CardBox, que et vam presentar fa uns dies en aquest bloc, són una realitat gràcies a Inspira’ns, una plataforma a través de la qual els nostres clients proposen idees de nous productes i serveis, o millores en els actuals. Des que va néixer, el juny del 2012, ja hem rebut més de 5.800 aportacions i hem implementat més de 800 idees.

Si encara no has provat Vista Ràpida, et convidem a fer-ho i t’animem a dir-nos què et sembla.

Accepto les condicions d'ús.