SOSTENIBILITAT

CaixaBank obté el Segell EFQM amb més de 600 punts

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Novembre, 2014


L’any 1988, els presidents de les catorze grans empreses europees van decidir constituir, amb el suport de la Comissió Europea, la European Foundation for Quality Managament (EFQM). Reconèixer la millora contínua i l’excel·lència en la gestió empresarial es trobaven entre els seus objectius principals. Per fer-ho, van crear el Segell Europeu d’Excel·lència.

CaixaBank obté el Segell Europeu d’Excel•lència (EFQM) pel seu model de gestió.

CaixaBank acaba de renovar aquest Segell EFQM com a reconeixement al seu lideratge en la gestió, consolidació i sistematització del model EFQM. Per fer-ho, ha superat un rigorós procés d’avaluació avalat per AENOR i el Club Excelencia en Gestión i ha assolit el tram de puntuació de 600-650 punts, cosa que supera els 500 punts que va obtenir fa dos anys en el mateix examen. Així mateix, CaixaBank ha estat la primera organització a Espanya que aconsegueix superar dos trams de puntuació en un procés de renovació.

Els punts forts que han destacat de CaixaBank són:

  1. La implantació i comunicació del Pla Estratègic en tota l’Entitat.
  2. L’agilitat en la gestió del canvi, com les integracions que s’han realitzat.
  3. La innovació i el lideratge tecnològic.
  4. L’elevat control de la gestió en la informació.
  5. La proactivitat en tota l’organització i en els seus projectes de desenvolupament.
  6. La metodologia en la gestió de processos.

Gonzalo Cortázar, Conseller Delegat de CaixaBank, ha assenyalat que aquest segell “és de gran rellevància per a l’Entitat, ja que és un dels reptes que ens havíem proposat assolir aquest any”. En el procés d’avaluació han participat més de 300 professionals, a qui agraïm l’esforç, ja que la implantació del model EFQM s’ha dut a terme en un entorn financer complex i amb diverses integracions.

Si vols saber més dades sobre el Segell Europeu d’Excel·lència o el model EFQM, t’animem a visitar el seu web.

Més informació a la nota de premsa.

Accepto les condicions d'ús.