SOSTENIBILITAT

Descobreix els nostres projectes de voluntariat

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

05 Desembre, 2014


Més de 140 milions de persones a tot el món, de les quals gairebé 5 milions a Espanya, participen en algun tipus d’activitat de voluntariat. Amb l’objectiu de recordar la seva col·laboració desinteressada i solidària, cada 5 de desembre Nacions Unides celebra el Dia Internacional del Voluntariat. Aquest any, amb el lema  ‘Canvia el món. Fes-te voluntari!‘, no només es vol agrair a aquests voluntaris la seva tasca solidària, sinó també mobilitzar a milers de persones perquè s’uneixin a aquest tipus d’iniciatives.

Descobreix els projectes de voluntariat de “la Caixa”

A ”la Caixa”, a través de la nostra Obra Social, fa anys que promovem el voluntariat corporatiu dels nostres empleats. Per això, aquest any ens unim a aquesta celebració i volem agrair als nostres més de 6.000 voluntaris la seva participació en activitats com el Dia del Voluntari 2014 o la campanya solidària de recollida d’aliments que vam organitzar juntament amb la Creu Roja. A través de la infografia següent, ens agradaria compartir amb tu tots els projectes en què estem col·laborant.

I tu, t’uneixes al Dia Internacional del Voluntariat? T’animem a celebrar aquest dia utilitzant el hashtag #DiaVoluntariat.

Accepto les condicions d'ús.