INNOVACIÓ

Aplicacions financeres mòbils que no hauries de perdre de vista

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

05 Març, 2015


Les aplicacions ja formen part de la nostra vida quotidiana. Quan va ser l’última vegada que vas trucar a un amic? I, en canvi, l’última vegada que li vas escriure per WhatsApp? A Espanya, es baixen diàriament 3,8 milions d’apps. Aquestes aplicacions no només ens ajuden a estar en contacte amb els amics i la família, sinó que també ens permeten fer les nostres operacions bancàries quan vulguem i des de qualsevol lloc.

5 aplicacions financeres

Per això, a CaixaBank hem desenvolupat més de 70 aplicacions financeres dirigides tant a clients de l’entitat com a altres usuaris. Totes elles estan disponibles des de CaixaMòbil Store, la primera store d’aplicacions per a mòbils d’una entitat bancària. A continuació, compartim amb tu 5 aplicacions que segur que t’ajudaran a gestionar cada dia les teves finances:

  1. App ”la Caixa”. Aglutina tots els serveis de l’entitat i ens permet operar amb Línia Oberta Mòbil. Té més de dos milions de baixades a l’any i està disponible per a iOS, Android i Windows Phone. A més, la versió per Android és compatible amb el sistema Sync AppLink que porten els vehicles Ford i que es va presentar durant el MobileWorldCongress 2015, amb el qual podràs localitzar oficines i caixers de “la Caixa”.
  2. Pagament per mòbil. T’agradaria poder pagar qualsevol compra que facis amb el teu mòbil? Amb aquesta aplicació és possible. Per fer-ho, cal tenir un mòbil que admeti NFC i una targeta SIM pròpia adaptada a aquesta tecnologia.
  3. ReciBox. Ens facilita el seguiment dels nostres pagaments domiciliats, amb previsió de propers pagaments i ens permet rebre alertes específiques de rebuts. Supera les 225.000 baixades a l’any i la podem utilitzar amb iOS (iPhone i iPad) i per a smartphones Android.
  4. Llibreta mòbil. Aquesta aplicació simula en el nostre mòbil la imatge de les tradicionals llibretes de paper. Amb ella, no només podem accedir a la nostra llibreta, sinó també consultar el nostre saldo, últims moviments i fer anotacions personals. Aquesta aplicació està disponible per a iOS i Android.
  5. Borsa oberta. T’ofereix informació en temps real de la cotització d’índexs i valors borsaris en el mercat espanyol i mundial. D’aquesta manera, pots controlar les teves inversions i comprar i vendre valors des de qualsevol lloc. Té més de 500.000 baixades anuals i la pots trobar per a iOs, Android i Windows Phone.

Ja has utilitzat alguna d’aquestes 5 aplicacions? Si encara no ho has fet, les pots trobar juntament amb la resta de les nostres aplicacions a CaixaMòbil Store.

Accepto les condicions d'ús.