ECONOMIA

CaixaBank organitza les Jornades Porta a l’Exterior per impulsar el negoci internacional

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

01 Abril, 2015


CaixaBank ha organitzat les IX Jornades Porta a l’Exterior en què s’han mantingut més de 1.200 entrevistes personalitzades amb empreses que tenen vocació internacional. Les trobades s’han fet en 12 ciutats (Palma de Mallorca, València, Bilbao, Madrid, Barcelona, Sevilla, Las Palmas, Màlaga, Vigo, Gijón, Pamplona i Logronyo).

CaixaBank assessora les empreses per impulsar el comerç exterior

L’objectiu d’aquestes jornades és assessorar i donar suport al sector empresarial en la seva expansió internacional, posant al seu servei tota l’experiència i coneixement de les zones d’influència dels mercats en què està present CaixaBank a través de les seves oficines de representació i les seves sucursals internacionals.

A les jornades, hi han acudit responsables de la xarxa internacional de CaixaBank a Polònia, Portugal, Regne Unit, Itàlia, Marroc, Algèria, Egipte, Emirats, Turquia, Xina, Singapur, Índia, Mèxic, Colòmbia i Xile.

A més, les sessions de Bilbao, Madrid i Barcelona han comptat amb l’Espai Xile com a novetat. En aquest espai, hi han participat empresaris xilens i representants de les institucions del país dedicades al comerç i inversions internacionals.

També s’han fet tallers de formació sobre avals, crèdits documentaris d’exportació i finançament, entre d’altres, als quals han assistit més de 700 empreses.

En les jornades d’aquest any s’ha observat un interès especial per les energies renovables i els sectors agroalimentari i tecnològic.

Pots conèixer les solucions de comerç exterior al web de CaixaEmpresa.

Accepto les condicions d'ús.