ECONOMIA

CaixaBank, millor banc del món en serveis de banca mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Juliol, 2015


Cada minut, a CaixaBank es duen a terme més de 3.880 operacions a través del mòbil. En l’últim any, s’ha incrementat un 15,5% el nombre de clients de banca mòbil i un 37% les operacions amb moviments de fons. L’aposta per aquest canal ha portat l’entitat a rebre la puntuació més alta en l’informe elaborat per Forrester Research “2015 Global Mobile Banking Functionality BenchMark (PDF)”.

CaixaBank, millor entitat en banca mòbilCaixaBank s’ha convertit en el millor banc del món en serveis de banca mòbil segons Forrester Research, després d’avaluar les aplicacions de 41 grans entitats financeres retail de tot el món. Així mateix, és la primera vegada que la nostra entitat obté la màxima puntuació entre els bancs globals en els estudis de Forrester.

Forrester ha atorgat a CaixaBank 86 punts sobre una escala de 100, en oferir en la seva aplicació un servei bàsic excel·lent i també prestacions de nova generació. Segons aquest informe, l’entitat “ha obtingut la màxima puntuació en tres de les set categories del benchmark: varietat de punts d’interacció, gestió de comptes i de saldos i característiques del servei”.

2,7 milions de clients de banca mòbil

En els últims anys, la banca mòbil s’ha consolidat com el segon canal operatiu de CaixaBank. Els nostres clients fan una mitjana de 70 operacions al mes. Les més destacades són la consulta dels comptes i les targetes, els traspassos i les transferències, i la compravenda de valors.

Durant l’últim any, hem ampliat els nostres serveis de banca mòbil més enllà del telèfon i les tablets, i hem apostat per la tecnologia wearable. L’última novetat destacada ha estat el llançament de l’app per a l’Apple Watch. Així mateix, tenim més de 66 aplicacions diferents. Totes aquestes apps estan disponibles a CaixaMòbil Store, la primera store d’aplicacions per a mòbils creada per una entitat bancària.

Pots conèixer totes les aplicacions bancàries que pots utilitzar a través del teu mòbil.

Més informació a la nota de premsa de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.