ECONOMIA

S’han acabat les esperes: la teva nova targeta en un moment

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

13 Juliol, 2015


Imagina’t que aquestes vacances aconsegueixes a última hora una oferta per viatjar fora del país i necessites ràpidament una targeta de crèdit. O que has perdut la targeta de dèbit i en necessites una de nova per fer les teves compres d’aquest cap de setmana. No t’amoïnis: ara pots disposar d’una targeta financera en un moment .

Es tracta d’una nova prestació que hem posat en marxa a CaixaBank per al lliurament immediat de targetes a tota la xarxa d’oficines. Es converteix així en la primera entitat financera a Espanya que ofereix aquest servei. Sigui o no client de l’entitat, la persona pot obtenir una targeta de qualsevol modalitat (crèdit, dèbit i prepagament) sense necessitat d’esperes.

Nou servei de CaixaBank: lliurament immediat de targetes

El servei es basa en una nova tecnologia que permet gravar a l’instant les dades de la targeta directament en el xip EMV. D’aquesta manera, la informació del client es troba encriptada i totalment protegida, amb les mateixes garanties de seguretat que qualsevol altra targeta contractada mitjançant els canals habituals.

La voluntat d’aquest nou servei és atendre la demanda d’aquelles persones que, per diferents circumstàncies, necessiten una nova targeta amb urgència. Així, amb els avenços de les noves tecnologies, CaixaBank posa al servei dels seus clients l’últim en innovació tecnològica aplicada a la banca.

Aquesta prestació ja està disponible en 4.000 oficines i es preveu que a finals de juliol estigui implantada en tota la xarxa comercial. L’estimació és que, en el futur, el 50% de les targetes contractades des de l’oficina es lliurin d’aquesta manera.

Accepto les condicions d'ús.