INNOVACIÓ

Oberta la X edició dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Març, 2016


Un any més, s’obre la convocatòria dels Premis EmprenedorXXI que organitza Caixa Capital Risc en col·laboració amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través d’Enisa. Una edició que, a més, aquest any està d’aniversari, ja que compleix la seva primera dècada. Després de deu anys de trajectòria, els Premis EmprenedorXXI s’han convertit en un referent en el món emprenedor.

Desena edició Premis EmprenedorXXI

Els Premis EmprenedorXXI busquen identificar, reconèixer i acompanyar les empreses amb més potencial de creixement a Espanya, tractant així de donar un impuls a les millors start-ups. Des de la seva creació el 2007, hi han participat un total de 4.665 empreses i s’han destinat 3.600.000 euros a premis i accions d’acompanyament. 

Novetats 2016

Seguint amb els requisits de les edicions anteriors, els Premis EmprenedorXXI estan dirigits a empreses de 0 a 3 anys d’activitat, amb un alt component d’innovació i un elevat potencial de creixement.

A nivell de premis, hi ha dos guardons diferents: premi a la millor empresa de la teva comunitat (a nivell autonòmic) i premi a la millor empresa del teu sector (a nivell estatal). Addicionalment, es pot optar als premis accèssits a la innovació i a l’impacte social. En total, es repartiran més de 400.000 euros en premis.

Però aquesta desena edició ve acompanyada de novetats. Les principals són:

  • Reconeixement a trajectòries d’èxit: entre els antics guanyadors, el Jurat reconeixerà anualment una empresa per la seva trajectòria d’èxit.
  • Programa d’acompanyament personalitzat: es reforçaran les accions d’acompanyament amb una oferta més àmplia i diversificada d’activitats, adaptada a les diferents necessitats de les empreses.

El termini d’entrega de candidatures està actiu des d’avui fins al 30 de maig. De juny a agost es valoraran les candidatures, i durant els mesos de setembre i octubre se celebraran els actes d’entrega dels premis autonòmics. Finalment, serà al novembre quan es revelaran els guanyadors de la fase estatal.

Per a més informació, pots consultar el web http://www.emprendedorxxi.es/ca/.

Accepto les condicions d'ús.