INNOVACIÓ

Addon Payments: una solució per integrar el pagament online a la teva botiga

Temps de Lectura: 5 minutos

Addon Payments: una solució per integrar el pagament online a la teva botiga
Avatar

CaixaBank

20 Desembre, 2016


Internet està transformant el món a gran velocitat i en tots els sectors, com en el del comerç en línia. Prova d’això és el creixement imparable que està experimentant el pagament per Internet, amb un increment interanual en vendes d’un 26% a Espanya. D’acord amb les estimacions de mercat, el volum de compres realitzades a Europa per Internet passarà de 425 bilions d’euros el 2011 a 661 bilions d’euros aquest any.

Tenint en compte aquest auge de l’e-commerce i el fet que més de 20.000 comerços electrònics, sobretot detallistes, utilitzen la solució de pagament de CaixaBank, l’entitat ha llançat Addon Payments (adreçada especialment a mitjanes i grans empreses).

Es tracta d’una solució de comerç electrònic amb què es pot acceptar i gestionar pagaments d’una botiga en línia de manera simple, fiable i segura. Ofereix als desenvolupadors més facilitats en la integració de pagaments en un lloc web o en una aplicació mòbil, però també està disponible com una solució simple per a pimes i grans empreses. L’objectiu d’aquesta nova solució és reunir una sèrie de serveis que ajudin les botigues en línia a dinamitzar el negoci i a incrementar les vendes internacionals.

Amb aquesta finalitat, s’han desenvolupat dues solucions diferenciades: Addon Payments Empreses, adreçada a pimes amb menys de 7.000 operacions al mes, i Addon Payments Corporate per a grans corporacions, amb més de 7.000 transaccions al mes. Les funcionalitats més destacades que ofereix aquest servei són:

  • Personalització total: personalitza totalment el procés de pagament amb el look and feel de cada negoci.
  • Màxima seguretat: ofereix garanties de màxima de seguretat, inclosa la normativa PCI-DSS, i permet als comerços configurar diversos paràmetres per identificar transaccions fraudulentes
  • Procés de pagament optimitzat: la millor experiència per als clients, de manera que el negoci incrementi les vendes.
  • Pagaments in-app: tota les funcionalitats necessàries per gestionar pagaments en apps.
  • Pagaments en un clic: ofereix als usuaris la possibilitat de guardar els mètodes de pagament preferits per oferir més comoditat en futures compres.
  • Pagaments recurrents: genera i administra pagaments recurrents o per subscripció fàcilment.
  • Eines de gestió que es facilita al comerç: per prevenir el frau, informes personalitzats, gestió de clients i mitjans de pagament.
  • Major facilitat en la integració a través de l’espai per a desenvolupadors.

A més, Addon Payments és també una ajuda per a la internacionalització del negoci en línia, ja que accepta qualsevol marca de targetes i gestiona el cobrament amb mitjans alternatius (PayPal, Sofort, iDeal, GiroPay, etc.). D’altra banda, s’adapta a cada negoci i està preparat per integrar-se directament amb més de 70 plataformes que desenvolupen e-commerce, com PrestaShop, WooCommerce, Magento i Shopify.

Si vols més informació en detall sobre aquest servei i poder optimitzar el sistema de pagament en línia de la teva botiga o negoci, pots informar-te’n a “atenció al client” de la pàgina web d’Addon Payments.

Accepto les condicions d'ús.