INNOVACIÓ

Arriben les transferències instantànies a Europa

Temps de Lectura: 5 minutos

Arriben les transferències instantànies a Europa
Avatar

CaixaBank

21 Novembre, 2017


Les transferències instantànies són un nou esquema de pagaments impulsat per l’European Payments Council que permet ordenar pagaments de fins a 15.000 euros a comptes de tot Europa i rebre els diners en un màxim de 10 segons.

Fins ara, l’esquema que s’aplicava (SEPA) feia que els enviaments de diners entre entitats arribessin, com a mínim, en un termini de 24 hores, que podia ser més llarg en caps de setmana o dies festius.

En què consisteix?

És un servei que funcionarà entre entitats financeres europees. Per poder-ne disposar, cada banc s’ha d’adherir al projecte i fer el desenvolupament tecnològic corresponent.

CaixaBank està compromès amb la innovació i, per això, oferirà plenament el servei de transferències immediates des del primer moment.

Com poden utilitzar els clients el servei?

Els clients podran accedir al servei des de la seva oficina de CaixaBank i també des del canal online Línia Oberta, accessible tant a través del web com des del mòbil. L’opció apareix a partir d’avui, 21 de novembre, i permet tant l’enviament com la recepció del nou tipus de transferències a altres entitats financeres europees.

Quan es posa en marxa?

Avui, 21 de novembre, és el primer dia en què es pot oferir el servei al públic. CaixaBank està entre les primeres entitats d’Europa a posar en marxa aquest nou sistema de transferències instantànies.

El llançament del servei de transferències instantànies reforça el compromís de CaixaBank amb la innovació. L’entitat compta amb més de 5,6 milions de clients de banca online, 4,1 milions dels quals operen a través del mòbil, i està considerada un dels líders en innovació en serveis financers.

Accepto les condicions d'ús.